George Ciprian Modoi
e-mail:
cmodoiATmathDOTubbclujDOTro

ANUNT FOARTE IMPORTANT PENTRU STUDENTII DE LA INFORMATICA ROMANA SI GERMANA CARE AU RESTANTA LA ALGEBRA. INTRUCAT INFORMATIILE DE PE ACADEMICINFO NU SUNT INCA ACTUALIZATE PENTRU A PRIMI SUBIECTE LA LUCRAREA DE MIERCURI 13 IAN SAU VINERI 15 IAN 2021 EI TREBUIE SA TRIMITA UN EMAIL DE PE ADRESA prenume.nume@stud.ubbcluj.ro CATRE ADRESA george.modoi@ubbcluj.ro IN CARE SA SOLICITE ACEST LUCRU (IMPREUNA CU ALEGEREA UNEI DATE DINTRE CELE DOUA DE MAI SUS CAND DORESC SA SUSTINA LUCRAREA). ATENTIE: ANUNTUL ACESTA NU SE REFERA LA STUDENTII ANULUI I, EI SUNT TRECUTI IN ACADEMICINFO SI PRIMESC AUTOMAT SUBIECTE SI II ROG SA NU TRIMITA EMAIL-URI CARE MAI MULT INCURCA DECAT FOLOSESC!

ACCES PE TEAMS LA CURSURILE SI SEMINARIILE DE ALGEBRA PENTRU INFORMATICA ROMANA SI GERMANA
AM TRIMIS TUTUROR STUDENTILOR DE LA INFORMATICA ROMANA SI GERMANA PE ADRESELE DE FORMA prenume.nume@stud.ubbcluj.ro CATE UN LINK LA CURS/SEMINAR (cand este cazul). VA ROG SA VA INSCRIETI IN RESPECTIVELE GRUPURI PENTRU A PUTEA SA NE INTALNIM SAPTAMANA ACEASTA!
DACA CINEVA NU A PRIMIT EMAILUL (ERAU CATIVA CARE NU AVEAU ADRESE IN TABELUL DE UNDE LE-AM LUAT) EA/EL ESTE RUGAT(A) SA IMI SCRIE UN EMAIL LA george.modoi@ubbcluj.ro


CV

Publications


Teaching

Grants
Grant de cercetare (PN2CD_ID489) (Research Project (PN2CD_ID489_English))


Mathscinet


Miscellaneous
My daughters work